Cookiepolitik

Hos Elevinddragelse ønsker vi at give dig en god og personlig brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside. For at gøre det, benytter vi cookies til at gemme relevant information om din brugeradfærd, så dine fremtidige besøg løbende optimeres.

Ejeroplysninger

Hjemmesiden er drevet og ejet af:

Danske Skoleelever
CVR-nr: 16 15 67 01
Adresse: Sindalsvej 9, 8240 Risskov

Telefon: 70 22 00 33
Mail: dse@skoleelever.dk

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, der gemmes på din computer, og som gør det muligt at indhente oplysninger om, hvilke sider du besøger, og hvilke funktioner på hjemmesiderne du bruger. En cookie kan ikke se hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor, eller om computeren bruges af andre personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Formål med cookies

Langt de fleste hjemmesider bruger cookies, da de er nødvendige for, at hjemmesiderne kan fungere optimalt. Cookies bruges eksempelvis til at huske dit login på siden, til at huske om du har sagt nej tak til cookies, hvad du har lagt i en indkøbskurv, om du tidligere har besøgt hjemmesiden samt hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på siden.

En række af vores cookies bruger vi til at optimere din brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Vores cookies hjælper os således med at få indsigt i dine besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette den til dine interesser og behov.

Derudover bruger vi cookies til at understøtte designet på hjemmesiden og generere webstatistikker samt til at målrette vores annoncer til dig på andre hjemmesider.

Du kan klikke her, for at finde vores samlede cookiedeklaration, der viser en oversigt over de cookies, som vi bruger på hjemmesiden.

Hvem sætter cookies?

Vi sætter cookies på din computer, når du besøger vores hjemmeside, og i nogle tilfælde sætter også vores samarbejdspartnere cookies på din computer, det er eksempelvis, når dele af hjemmesidens funktioner bliver leveret af en anden end os.

Ja tak / Nej tak

Hvis du vælger at acceptere cookies, eller du klikker videre på hjemmesiden uden at tage stilling hertil, sætter vi cookies på din computer. Næste gang du besøger vores hjemmeside med samme browser, vil dit samtykke stadig være gældende, og du bliver ikke spurgt igen, om du vil acceptere cookies.

Hvis du vælger ikke at acceptere cookies, bliver der kun sat én cookie for at huske dit valg. Hvis du slet ikke ønsker, at der skal sættes cookies, skal du slå cookies helt fra i din browser, men du skal i så fald være opmærksom på, at der kan være dele af hjemmesiden, der ikke længere vil fungere.

Du kan altid ændre dit tilsagn eller tilpasse det efter dine egne præferencer. Klik her for at komme til siden med til- og fravalgsmuligheder.

Sådan afviser eller sletter du cookies

Afvisning af cookies

Du kan altid vælge at afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din internet-browser.

Hvis du vælger at afvise cookies, skal du være opmærksom på, at der vil være nogen af hjemmesidens funktioner og services, som du ikke længere kan bruge, fordi funktionerne forudsætter brugen af cookies.

Sletning af cookies

Du kan nemt slette cookies på din computer, som du ikke længere ønsker at have liggende.

Benytter du en PC, kan du slette dine cookies ved at bruge af genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke, eller benytter du en MAC, kan du ved at følge nedenstående link få vejledning til at slette cookies i netop den browser, som du bruger: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Har du spørgsmål?

Du kan læse meget mere om vores behandling af persondata her.

Hvis du har spørgsmål til vores brug af cookies, er du altid velkommen til at kontakte os pr. e-mail på: dse@skoleelever.dk

Har du spørgsmål til selve cookiedeklarationen kan du kontakte Cookiebot på https://www.cookiebot.com/en/about/


Privatlivspolitik

Her kan du læse, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Alle slags oplysninger og informationer, der på en eller anden måde kan henføres til dig er Personoplysninger. De oplysninger, som vi behandler, kan vi have fået fra dig eller fra andre, opsamlet dem når du har besøgt vores hjemmeside, eller fået i forbindelse med at du har tilmeldt dig et arrangement eller kursus.

Dataansvarlig

Danske Skoleelever er dataansvarlig for de oplysninger, som opsamles om medlemmer, andre parter og besøgende på vores hjemmeside, og vi sørger for at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Vores kontaktoplysninger er:

Danske Skoleelever
CVR-nr.: 16 15 67 01
Adresse: Sindalsvej 9, 8240 Risskov

Telefon: 70 22 00 33
Mail: dse@skoleelever.dk

Hvis Danske Skoleelever fungerer som databehandler, vil vi foruden lovgivningen altid være underlagt en skriftlig databehandleraftale, der beskriver, hvordan vi beskytter persondata.

De forskellige typer af behandling

Hjemmesiden

Når du besøger vores hjemmeside elevpagten.dk, opsamler vi data om dig for at kunne lave statistik, optimere hjemmesiden, benytte huskefunktioner og målrette markedsføring. Vi behandler blandt andet følgende:

  • Din IP-adresse, som anvendes til statistiske formål og remarketing
  • Dit operativsystem og browserversion, som anvendes til optimering af den fremtidige brugeroplevelse på hjemmesiden
  • Dato og klokkeslæt for besøget på hjemmesiden, som udelukkende anvendes til statistiske formål
  • Vi placerer cookies på din enhed, herunder tredjeparts-cookies. Se mere i vores cookiepolitik her
  • Data videregives til tredjeparter som Google og Facebook for at få gennemført statistik eller målrette remarketing

Nyhedsbreve og kurser

Du modtager vores nyhedsbreve enten fordi, du er medlem eller fordi du selv har tilmeldt dig nyhedsbrevene. Har du selv tilmeldt dig nyhedsbrevene herunder med tilbud om kurser og andet, behandler vi dine personoplysninger, idet vi opbevarer dine oplysninger. Formålet med opbevaringen er blandt andet at vi kan blive ved med at levere nyhedsbreve til dig. Har du tilmeldt dig kurser og arrangementer, er formålet at kunne kommunikere med dig og at sikre dig gode oplevelser, når du deltager. Derudover sørger vi for at tilpasse indhold og fremtidige arrangementer med henblik på vores markedsføring overfor dig. Vi gemmer følgende oplysninger (hvis gældende):

  • Navn
  • Titel
  • Arbejdsplads
  • Adresse
  • Telefon
  • E-mail
  • Fødselsdato
  • Arrangementer, kurser, mv.
  • Typen af nyhedsbrev

Vi anvender webbaserede tjenester som Microsoft, Nemoa og MailChimp til at udsende nyhedsbreve, håndtere tilmelding, gennemføre analyser, osv. Al data gemmes på servere inden for EU eller inden for Privacy Shield samarbejdet og videregives ikke til andre.

Rådgivning, modparter og andre parter

Hvis du er medlem hos os, behandler vi dine personoplysninger som led i vores sagsbehandling. Da vi rådgiver vores medlemmer om sager modtager vi også personoplysninger om andre end vores medlemmer. Nogle gange efter en konkret vurdering, vurderer vi, at vi har tavshedspligt, at det er umuligt eller det vil kræve en uforholdsmæssigt stor indsats for os at give besked til alle om vores behandling af personoplysninger. I de tilfælde kan du altid læse mere her om vores behandling af personoplysninger. Skulle du have nogen spørgsmål, kan du længere nede i politikken se, hvordan du tager kontakt til os.

Hvordan

For at vi kunne tilbyde dig medlemskab, en god hjemmeside, nyhedsbreve, kurser, rådgivning, jobs, osv., er det nødvendigt for os at behandle dine personoplysninger ved at indsamle, systematisere, opbevare, bruge, gemme, slette, overføre og videregive dine oplysninger.

Sikkerhed

De oplysninger, som du giver os, eller som vi får om dig fra andre, sørger vi for at opbevare sikkert og fortroligt. Rent teknisk sørger vi for altid at bruge databehandlere indenfor EU, som vi har sikret os har den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som vi har, og internt organisatorisk hos os har vi fokus på at uddanne og undervise hinanden i at sørge for en høj datasikkerhed. Når det er hensigtsmæssigt, sørger vi for at kryptere, pseudonymisere eller anonymisere dine oplysninger. Vi vil til enhver tid sikre, at vi overholder den gældende persondatalovgivning.

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har brug for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de formål, som vi har nævnt ovenfor. Der kan være særlige regler i love, som eksempelvis i bogførings-, hvidvask- og forældelsesloven, der giver os ret og pligt til at opbevare dem i længere tid.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på dse@skoleelever.dk. Her kan du også rette henvendelse til, hvis du vil have indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger om dig, som du ikke mener er korrekte, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet, eller hvis du vil trække et eller flere af dine samtykker tilbage.

Du skal være opmærksom på, at vores behandling af visse af dine personoplysninger er nødvendige. Det betyder, at du enten ikke kan tilbagetage dit samtykke til vores behandling af dine oplysninger eller hvis du gør, så kan du ikke længere modtage vores nyhedsbrev, være medlem eller lignende. Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde her: Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.


Privatliv

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan vi opbevarer og bruger dine data, så kan du læse mere her: Privatlivspolitik

Hvis du gerne vil vide mere om hvad en cookie er og i hvilken sammenhæng vi sætter dem på din computer, så kan du læse mere her: Cookiepolitik

Hvis du gerne vil se en liste over hvilke cookies vores hjemmeside bruger, samt ændre eller trække dit samtykke tilbage, så kan du læse mere her: Cookiedeklaration